L’avaluació

  1. Hi haurà dos exàmens per avaluació. La nota de l’avaluació serà la mitjana de les notes d’aquests exàmens arrodonida d’acord amb les notes que es tinguin de les activitats i de la participació a la classe. Els criteris per arrodonir la nota són:
  • A partir de la cinquena dècima s’arrodoneix cap amunt si la suma dels punts de les activitats és igual o major que 10 punts en la 1a avaluació, 9 punts en la 2a avaluació, i 8 punts en la 3a avaluació. En cas contrari s’arrodoneix cap avall.
  • En cada un dels exàmens no es podran fer més de 10 faltes d’ortografia. Si es supera aquest nombre de faltes la nota s’arrodonirà cap avall.

2. La nota final de l’assignatura serà la mitjana de les notes dels sis exàmens del curs arrodonida d’acord amb les notes que es tinguin de les activitats i de la participació a la classe. Els criteris per arrodonir la nota són:

  • A partir de la cinquena dècima s’arrodoneix cap amunt si la suma dels punts de les activitats és igual o major que 20 punts, en cas contrari s’arrodoneix cap avall.
  • Si la suma dels punts de les activitats és igual o major que 30 punts s’arrodoneix cap amunt a partir de la quarta dècima.

3. A més, per tal de potenciar i valorar el treball continuat al llarg del curs la nota final de l’assignatura es podrà apujar un punt si s’aprova sense necessitat de recórrer a la recuperació del maig (o si només recupera una avaluació).

Anuncis

Quant a José Vidal González Barredo

Catedràtic de filosofia de l'Institut Salvador Dalí del Prat de Llobregat
Aquesta entrada ha esta publicada en Història de la filosofia, Presentació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a L’avaluació

  1. Retroenllaç: Resultats examen de Locke i de la 2a avaluació | Comunitat Virtual de Filosofia

  2. Retroenllaç: Notes de les activitats del 3r trimestre i del curs | Comunitat Virtual de Filosofia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.